Η Εταιρεία

 
Εδώ και είκοσι τρία χρόνια η Ευρωκτηματική δραστηριοποιείται στη Ρόδο προσφέροντας τις υπηρεσίες της στην κτηματαγορά. Με το βλέμμα στο μέλλον η εταιρεία αποτελεί εγγύηση σε ότι έχει να κάνει με τα ακίνητα στη Ρόδο και στα υπόλοιπα νησιά της Δωδεκανήσου όπου δραστηριοποιείται.

Πλεονέκτημα της Ευρωκτηματικής είναι το ισχυρό δυναμικό των συνεργατών που έχει. Όλο το δυναμικό οι αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί, τοπογράφοι, οι δικηγόροι οι συμβολαιογράφοι οι λογιστές είναι έτοιμοι να καλύψουν κάθε ανάγκη των πελατών που επιλέγουν την εταιρεία
για να κάνουν τις επιθυμίες τους πραγματικότητα.

Ιδρυτής της Ευρωκτηματικής είναι ο κ. Ιωάννης Ευσταθίου που απέκτησε την άδεια του κτηματομεσίτη στις 26 Δεκεμβρίου του 1986. Από τότε μέχρι σήμερα πραγματοποιούνται πολλές βελτιώσεις. Η Ευρωκτηματική συνεχίζει να είναι σταθερή και σίγουρη αξία στο χώρο αφού παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους πελάτες της. Ακολουθεί πιστά τα στάνταρ και τους κανόνες που έχει θέσει η Ευρωπαϊκή Ένωση γεγονός που σημαίνει ασφάλεια και εμπιστοσύνη σε όλους αυτούς που την εμπιστεύονται.

Η Ευρωκτηματική είναι μέλος της C.E.I, H.A.R. (Ευρωπαϊκές και Ελληνικές διεθνείς ενώσεις)
γεγονός που προσδίδει ακόμη μεγαλύτερο κύρος και ασφάλεια στις συναλλαγές μας.